Over ons

Aangename kennismaking!

TDC Bouwonderneming uit Oud-Turnhout is een familiebedrijf dat uit de grond gestampt werd in 1946 en is ondertussen al aan zijn derde generatie toe! Intussen bouwde we een solide reputatie en een grote groep tevreden klanten op.
Vandaag de dag kan TDC bouwonderneming u bijstaan in vrijwel elke klus of karwei waar u liever niet zelf aan begint of waar professionele ondersteuning een noodzaak is.

Zowel voor herstellings- als renovatieprojecten kan u beroep doen op ons.
Het metselen van gevels, steken van poutrels, het uitvoeren van roofing dakwerken, betonwerken, rioleringswerken, vloer- en tegelwerken zijn allemaal karweien die we graag voor u uitvoeren.

Door de jaren heen zijn wij ook steeds op de hoogte gebleven van de moderne en vernieuwde technieken en materialen door middel van opleidingen.

Ook het aanleggen van terrassen en opritten, kleine chape- en bezettingswerken alsook het plaatsen van tuinafsluitingen behoren tot de mogelijkheden bij TDC.
De basis van ons bedrijf wordt gevormd door het streven naar perfectie en kwaliteit.

Voor bedrijven bieden wij ook fabrieksonderhoud aan. Hiermee kunnen we helpen om uw verantwoordelijkheid na te komen op vlak van onderhoud, veiligheid, staat van uw gebouw, …

 

Enkele realisaties

Roofing dakwerken: vooraf, tijdens en resultaat:
Terraswerken: vooraf, tijdens en resultaat:

Bezoek onze facebookpagina

Like zeker de facebookpagina van TDC Bouwonderneming om de meest recente realisaties met eigen ogen te bekijken!

Contacteer ons

Telefoon

Btw nr.

BE 0744.504.494

Adres

Arselt 69
2360 Oud-Turnhout