Contacteer ons

Adres

Arselt 69
2360 Oud-Turnhout

Telefoon

Stel uw vraag

Wij zijn vooral actief in Arendonk, Baarle-Nassau (NL), Beerse, Dessel, Geel, Gierle, Herentals, Kasterlee, Lichtaart, Malle, Merksplas, Mol, Oud-Turnhout, Poppel, Ravels, Retie, Turnhout, Vosselaar, Weelde, Zandhoven en Zoersel

Onze garanties

Vlotte en efficiënte communicatie

Bij TDC hebt u maar één aanspreekpunt voor een brede waaier aan werken, waaronder karwei / herstellingswerken en rioolproblemen. De patron Tony leidt alle werkzaamheden persoonlijk in goede banen en staat altijd klaar om meer uitleg of deskundig advies te geven. Dit alles zorgt ervoor dat de communicatie met klanten vlot en efficiënt verloopt.
Bekijk onze fotogalerij met realisaties in nieuwbouw en renovatie.

Stiptheid, kwaliteit en service

Kwaliteitsvol werk, een piekfijne afwerking en een stipte en correcte service, zijn competenties die u bij ons altijd zal terug vinden. We denken proactief mee om tot een efficiënte oplossing te komen. Onze klanten waarderen die aanpak en dan doet de mond-op-mond reclame zijn werk.

Gratis offerte

Nog vragen? Of een afspraak maken? Neem dan nu contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de plaats te bekijken waar de werken moeten gebeuren en de nodige opmetingen te doen. Vanaf het begin maken we klare en duidelijke afspraken, zodat u op het einde niet voor onaangename verassingen komt te staan.
Keurt u onze gratis offerte goed? Dan vliegen we er meteen in!

Steeds volgens de voorschriften

Heel veel klanten gingen u reeds voor en lieten hun werken uitvoeren door TDC. Dat is geen toeval! We bieden steeds de best mogelijke dienstverlening en werken alleen met de beste materialen, volgens de voorschriften van de leverancier en met oog op detail!

icon-car.png
TDC bouwonderneming

loading map - please wait...

TDC bouwonderneming 51.296591, 5.043159

Contacteer ons

Telefoon

Btw nr.

BE 0744.504.494

Adres

Arselt 69
2360 Oud-Turnhout